Емблема кафедри ФХОТМ.Перехід на головну сторінку
Кафедра фізико-хімічних основ технології металів
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Новини Гостьова книга Форум Чат Дошка пошани Корисні посилання Адреса


10 студентських способів відсвяткувати Новий рік

Фото Тільки сьогодні, виключно з нагоди Нового року вашій увазі пропонується найбільш ймовірні способи святкування Нового року, що були виведені виключно імперичним шляхом.



Фото 1. Традиційний

31 грудня, день тільки-но розпочався. Сидиш ти та мрієш про те, як будеш куштувати «Олів’є» своєю улюбленою великою ложкою. Раптом: «Так що ж Ви думаєте про сингулярну тріангуляцію систем?». Після такого питаннячка твій погляд стає запитливим, а очі дуже круглими, апетит чомусь миттєво зник і єдине про що ти попросиш у Діда Мороза – це підпис у заліковці.




Фото 2. Науковий

Це затяжний традиційний. Історія все таж, діючі особи тіж, тільки днем пізніше. Гадаємо, що додаткових пояснень цей спосіб не потребує. Можна тільки співчувати тому, хто здає залік 1 січня.




Фото 3. Кровний

Дім, милий дім… Стіл, що прогинається від різноманіття страв, кольоровий телевізор на 25 дюймів та красуня-ялинка. Пробили куранти. У дяді Васі вже проявився синець внаслідок урочистого відкриття шампанського. «Вас прівєтствуєтъ «Голубой огоньок»!» - роздається з такого ж «голубого» екрану. Після чого караоке та традиційні гарцювання з улюбленою бабусею під пісні Баскова. Якщо Новий рік у Вас проходить саме так, то Дід Мороз вже не допоможе.




Фото 4. Життєвий

Рідна десятка… Усі куйовдяться на кухні, розраховуючи хоч чимось накрити стіл. У той час як на столі вже стоїть незліченна кількість склянок із невизначеним складом того, що булькає, і при чому обов’язково все це протягом ночі повинно бути осушене. При такому способі святкування аж ніяк не обійтися без гітари, дякуючи котрій до ранку у всіх будуть охриплі та зірвані голоси. Не виключені також танці у обіймах одне одного. Але жодної краплі сну у Новорічну ніч.




Фото 5. Садівничо-городничій

Кожен рік 31 грудня ми з друзяками їдемо на дачу і там ходимо в баню. У тиші та глуші, де настільки пусто та безлюдно, що навіть думки про прийдешню сесію не можуть порушити Ваш спокій. Але треба пам’ятати про деякі речі: якщо раптом Вам закортить охолонути після бані, занурившись у бочку із водою або з розгону стрибнувши у сніг, перевірте чи не заб’єтеся Ви при цьому. Адже при зниженні температури вода має властивість змінювати свій агрегатний стан. До того ж взимку сніг не завжди пом’якшує падіння (іноді він покривається шаром криги). Навряд чи хтось має бажання зустрічати Новий рік у лікарні.




Фото 6. Європейський (неймовірний)

Видряпавшись на саму верховину Ейфелевої вежі, безумовно можна провести неповторну Новорічну ніч. Авжеж тільки тоді, як будеш впевнений, що зможеш коли-небудь звідти спуститися, або, як мінімум, не прокинутися до того, як проб’є дванадцять. Адже те, що Ви можете зустріти Новий рік вдалині від Батьківщини, при нинішній стипендії Вам може тільки наснитися.



Фото 7. Ялинковий

Ось де вона – ялиночка. Горить та сяє. І начебто все добре, тільки взуття шкода. Опинитися у Новорічну ніч на майдані Незалежності – не така вже й новина для рядового студента. І піти звідти з відтоптаними ногами та пом’ятими кістками – теж. Адже за все у цьому житті треба платити. І за адреналін, який отримуєш під час Новорічних свят, у тому числі.




Фото 8. Нестандартний

В очікуванні гостей справ хоч відбавляй. Та найважливіша з них – накрити на стіл. І якої тільки смакоти не приготуєш, аби тільки догодити запрошеним друзям. Але що ж робити, якщо ніхто так і не прийде? Все дуже просто – бери ложку та починай святкування. Повір, жаліти не будеш. Не дивлячись на те, що відмічати доведеться на самоті, шлунок буде тобі безмежно вдячним.




Фото 9. Романтичний

Тихий вечір, свічки на столі, квіти у вазі і маленька ялиночка, завішана різноманітними прикрасами. Чого ще можна побажати у Новий рік? Хіба що того, щоб поруч був хтось дуже важливий.




Фото 10. Креативний

Цей Новий рік може стати для тебе незабутнім. Треба лише проявити трохи фантазії і не страшитися реалізовувати свої найнестандартніші ідеї. Наприклад, можна влаштувати бал-маскарад, на котрому Ви обов’язково повинні бути Дідом Морозом. І не забувайте, що характерною особливістю бородатого Дідуся був, є та буде червоний ніс. Головне, не перестаратися, намагаючись досягнути подібного ефекту.






Тепер залишилось лише обрати той спосіб, котрий ляже вам до душі. Втім головне – не те, як ви розпочнете святкувати, а те, чим все закінчиться. Веселих вам свят!!! Па-па.



Автор: Гудкова Надія (ФС-12)
Оціни статтю:
-3-2-10+1+2+3
Рейтинг: 864
Переглядів: 1045
Дата: 30.12.2009

Коментарі:
Перейти Перейти